KiŽtteknalle 2019 !!!
Op vrijdagavond 11 januari 2019 om 20.00  uur organiseert  de jeugdafdeling van schutterij St. Martinus in Maasbree een schietwedstrijd voor alle kiŽtte/vriendengroepen uit de binnen en buitengebieden van Maasbree.
De wedstrijden zullen worden verschoten met windbuksen en staat open voor viertallen. Er zal worden geschoten op de echte bŲlkes en de winnaars ontvangen een compleet prijzenpakket bestaande uit een mini OLS, dus schieten met de zware buks incl. frikandellenmenu en de nodige penningen. En uiteraard een fraaie wisselbeker. Voor de 2e en 3e plaats zijn eveneens prijzen ter beschikking gesteld. Tevens ontvangen alle deelnemende teams een  gratis schietkaart voor deelname aan het SJUUTSENFEST op 21 juli 2019 .
De inschrijving is gratis, maar vooraf aanmelden verplicht via het aanmeldformulier!! Deelname aan het schieten kan vanaf 16 jaar . Opgave is mogelijk tot  4 januari 2019 via www.info@schutterijsintmartinus.nl.
Voor meer info, en het opgaveformulier, zie www.schutterijsintmartinus.nl.
Willen jullie onverhoopt niet mee schieten, maar wel komen kijken hoe de andere kiŽtte/vriendengroepen schieten , dan kan dat natuurlijk ook.
Toeschouwers en supporters zijn op deze wedstrijd uiteraard van harte welkom !!  En voor een hapje wordt gezorgd!!
Dus, tot ziens en kom knalle Oppe Schor !!

Organisatie  KiŽteknalle 2019